Disco Deejay.nl StartpaginaDe DJ's van DiscoDeejay.nlVerhuur van Licht en Geluid bij DiscoDeejay.nlOok verlichte dansvloeren bij DiscoDeejay.nlActs op bij DiscoDeejay.nlTotaalpakketten op DiscoDeejay.nlContact met DiscoDeejay.nl

Verlichte dansvloeren
Onze schitterende verlichte dansvloeren met lopende patronen in diverse kleuren zijn uw spectaculaire lichtshow vanaf de grond. Ook bij andere, niet dance-classics gerelateerde, evenementen is een verlichte dansvloer een regelrechte "floorfiller".
Wat betreft vorm, hoogte en oppervlakte is (bijna) alles mogelijk. Uw gasten zullen aangenaam verrast zijn door deze kleurrijke attractie en wagen eenvoudiger een danspasje door de enorme aantrekkingskracht van de vloer.Wat kunt u bij ons  verwachten:
De mooiste, stevigste en grootste verlichte dansvloeren.
Bullet Honderden gekleurde twinkelende LED lichtpunten of tientallen originele discolampen.
Bullet Vriendelijke prijzen.
Bullet Snelle en efficiënte plaatsing op nagenoeg iedere locatie.

Prijzen de goedkoopste van Nederland!
LED vloer vanaf 12m2 € 650 excl. 19% BTW. Per extra m2 € 35 excl. 19% BTW.
Disco vloer vanaf 16m2 € 550 excl. 19% BTW. Per extra m2 € 25 excl. 19% BTW.

Volg deze link voor enkele voorbeeldfoto's van onze dansvloeren (en discoshows).

De ‘kleine lettertjes’:
De locatie dient bereikbaar te zijn via een verharde met een vracht- of bakwagen met hydraulische laadklep. Volledig gelijkvloers laden en lossen. (tussen de losplaats en de uiteindelijke ligplaats, zit geen hoogteverschil en zijn er geen drempels, trappen, dorpels enz. enz. en de gangpaden zijn niet smaller dan 80cm) Minimale afmetingen voor evt. lift: 60x125x125cm, met een hefvermogen van minimaal 250 kg. De plaats waar de vloer moet komen te liggen dient verhard, horizontaal en zonder oneffenheden te zijn. De afstand tussen losplaats en ligplaats dient niet meer dan 50 meter te bedragen. Wanneer onze vloerdelen individueel naar de ligplaats moeten worden gedragen, zijn hier de kosten van € 10 p/m2 aan verbonden. Na afloop wordt door ons direct aan de demontage van de vloer begonnen! Op feestdagen gelden toeslagen.

Neem bij vragen altijd vrijblijvend contact met ons op om de (on)mogelijkheden te bespreken.

Dansvloer
(c) 2007 Artiestenbureau PartyNet - Design: MeijerMedia.nl
Startpagina | Discjockeys | Licht en Geluid | Verlichte Dansvloeren | Acts | Drive In Shows | Contact